har varit så duktig idag ^^
har frostat av frysen, skurat upp den,
hett allt där de ska va i lådorna,
vikit tvätt och snart ska jag städa undan från databordet ^^
har kollat upp lite frisyrer också ^^
jupp jag har funderat på att klippa mig xD
men de e mycke man "planerar" som man inte gör xD
men nu e de dax att göra nått så jag inte somnar.
bai bai ^^
har frostat av frysen, skurat upp den,
hett allt där de ska va i lådorna,
vikit tvätt och snart ska jag städa undan från databordet ^^
har kollat upp lite frisyrer också ^^
jupp jag har funderat på att klippa mig xD
men de e mycke man "planerar" som man inte gör xD
men nu e de dax att göra nått så jag inte somnar.
bai bai ^^
Grymt bra jobbat, haha. Vet precis hur det är. Ofta man känner "idag är det lördag, nu ska jag frosa av frysen, va kul!"
SV: Jag tycker att äggplanta och kött är väldigt likt! Alla kanske inte tycker samma. Jag brukar ha i det istället för kött ibland, i tomatsås och så. Godast är om du köper en äggplanta (dom är rätt stora i Sverige vad jag sett) och delar upp den i kanske fyra delar och sen gräver ur dom med en sked, inte för mycket kanske så dom har en halv centimeter kvar. Sen hackar du upp köttet du grävt ut och har det i stekpannan med en burk krossade tomater och sen krydda som du vill (t ex pressad vitlök, salt, peppar, lite grönsaksbuljong, tabasco om du gillar sånt) och sen har du på röran i "skalen". Strö riven ost över och t ex oregano. Sen in i ugnen kanske 5 - 10 min så osten smällter och det får lite färg. Runt 180 - 200 grader räcker.
Det tycker jag är svingott och var mitt första recept. Det fungerade bra på min svenska familj också :) Då tycker jag det känns som att äggplantan likabra kunde vara små köttbitar!
Va långt det blev, haha!