BlondLittleLady

x^2+(y-∛(x^2 ))^2=1

Creepy..... quiz

Personlighetstest:




Skriv ner några rader om hur din dag varit. Skriv vad du har gjort och vad du ska göra, vad du tänkt på, hur du mått osv. Ju längre du skriver desto säkrare blir resultatet! Ditt svar kommer sedan att analysereras av vårt dataprogram och tala om för dig vilken personlighet du har!

 

lugn, tråkig, tröttsam.
spelat spel, ätit, rökt, sett på Serier, lyssnat på musik, sovit, diskat, pratat i telefon.
skriva CV, diska, städa, tvätta, Spela spel, lyssna på musik, vika tvätt, sova, äta, röka.
tänkt på vad man kan göra, vad som borde göras och vad jag inte orkar göra.
uttråkad, trött, seg, lat, deppig.



Resultat:




Du kan ibland verka något nedstämd och negativ. Det kan bero på dagsformen men det kan också vara att du är inne i en sån period just nu.

Samtidigt är du väldigt ambitiös och målinriktad och vet vad du vill! Du har både starka och svaga personlighetsdrag och kan vanligtvis kompensera för dina brister. Du har en del outnyttjad kapacitet som du kan utveckla.

Vissa av dina önskningar tenderar att vara relativt orealistiska och det har hänt att andra sett dig som en drömmare... Du gillar att ta det lungt och anstränger dig helst inte i onödan men samtidigt föredrar de en viss omväxling i livet.

Du kan vara ganska disciplinerad och självkontrollerad när du anstränger dig och brukar vara bra på att hålla skenet uppe även om du kan känna dig orolig ibland.

Du ser dig själv som huvudpersonen i ditt eget liv men kanske pressar du dig lite väl hårt ibland? Du kan vara utåtriktad och social men ibland också vara blyg och återhållsam och vill gärna vara omtyckt av andra.

Ibland kan du känna att du inte räcker till för alla och funderar på de val du gjort i livet.


Creepy right >_<
fast nu är klockan snart 5 så kaske dax för en powernap >_<
Mata ne ^_^