BlondLittleLady

x^2+(y-∛(x^2 ))^2=1

The Feeling

You know the wonderful feeling, when someone touch your stomach and look soooo happy? and than you feel that you have to tell the truth. so you need to say those wonderful words... "NO, I'm just fat!" just marvelous. It's a real boost to the confidence. AND after you tell them that, you know they are going to come up with some stupid "that happend to me to"-story. Well that's bullshit... this stupid broad, told me the stupid story as an apology, and than tries to push out her stomach as if she was my size. if I wasn't against violence, I would have punched her in the face!!!!
.
and now time to train, so I can hurt her the next time I see her...
.

en sån helg ^^

Har shopat med mamma idag ^^ vart lite skolgrejer och en ny stekpanna med höga kanter. men jag har även varit hos Mari och pluggat Matematik... och detta är vad jag kom fram till:
Matematik C 4000 Kapitel 2 Tal 2219 b)
Ja detta är ju inte att leka med... Och Lars den ormen ville inte hjälpa mig, men ju jävlar kan jag detta. Har varit förbannad i någon dag nu för jag inte fattade XD men det ska man tydligen vara. Imorgon för övrigt så blir det att inviga stekpannan, städa, diska och säkert räkna matte. Om jag har tur, så händer något annat XD men nu är det nog dax för att göra sig klar för sängen ^^ men innan jag går ska jag lämna er ännu en bild som passar in på min Matematik framtid.
Är inte Rocky bäst? God Natt ^_^

hur gör jag?

Ska jag: fortsätta skriva? lägga ut länk på FB? Skriva mer seriöst? skriva om allmänna frågor? börja skriva på Engelska (taskig sådan)? eller Stay true och skriva om mitt tragiska liv? det händer inget kul, klockan är snart 22 en Fredag och jag ska gå och lägga mig för att jag har tråkigt... Ja borde nog lägga av... har ju inget vettigt att säga och det är ändå ingen som läser den...
.
MEN jag ska nog inte vara för negativ. kan ju alltid vänta på en kommentar, inte för att någon har varit inne och kollat sen den 13/3... (och jag tror till och med att de var jag)
.
nää gå och lägga sig... hoppas att ni hade en trevlig Fredag den 16/3-2012 iaf ^^

mår min kropp bra??

Jag har börjat säga tarmarna istället för magen, för att det är så det är. Detta är vad jag har börjat få i mig om dagarna: Frukost; vatten och mina piller. Fika; Kaffe med mjölk. Lunch; Kanske en Shake. Fika; Kaffe med mjölk och kanske något att tugga på. Middag; Shake eller en liten bit mat. Kvällen; massor med vatten. Så med detta kan man ju konstatera att: Jag är leds mat, jag plågar min kropp, kroppen är i typ svält läge, som är = slutat med Dieten och kommer typ inte gå ner något i vikt. Men nu tillbaka till de jag sa i början, när jag har ätit så får mina tarmar en smärre chock, det kniper och åskar efter jag har ätit... MEN detta anser inte jag som en ätstörning (än). när/om jag inte äter normalt på någon vecka, då kan i kalla det för ätstörning. Så det var e jag ville ha sagt idag.
.
btw bilden har inget att göra med hur jag känner till mat just nu. (just so you know)
.
just because

Irriterad på Bloggen

Och för övrigt, hur förbannat svårt ska det vara för bloggen att acceptera att jag vill enter mellan endel saker? Ja, det verkar ju jävligt svårt, så om ni ser punkter på typ en tom rad så är det för att jag är leds på att brottas med blogg såfort den känner för att jävlas. aaaaah seriously!!!! jävla skit blogg thing!
.
Så nu vet ni de... OCH nu blir det kanske nå mat.

Mat???

Ja vad är mat? det är Näring, Bukfyllnad, Något som kroppen behöver. Denna tjej vet om de, men gör det inte. Jag har aldrig varit med om att jag velat ha mat såhär lite som nu, jag har druckit 2 koppar kaffe, rökt ca 5 cigg på skolan, tagit ett glas vatten med mitt vitamin-piller och jag vill inte ha man än. Det enda som har korsat mina tankar är att jag kanske ska ta mig en Skak med smak av päron, men inte ens det känner jag för. Jag känner helt enkelt inte för mat. kan kanske sträcka mig till att steka en kyckling filé om jag får tråkigt senare idag.

Men utöver de så har det inte hänt så mycket, om man inte räknar med att jag säger fel typ helatiden på skolan. Senast Idag så sa jag Katater istället för Kateder. Igår sa jag "visst ser ni min mus nu? Ja, det gör ni" var av hela klassen inklusive jag bryter ut i totala skratt-attaker i ca 5 minuter. Sen är jag ju så skillad så jag vet inte vad jag ska ta mig till och tappar saker och rammlar/snubblar över allt som inte ska gå att göra (såkallad Emma-curse). ska för övrigt vara lärare imorgon på matten (detta har nog inget att göra med saken, men jag kommer säkert säga fel imorgon också).
.
Men utöver allt detta så går det ganska bra ^^ hoppas ni har haft en bra dag annars.
.
Laugh

blogg till något mer seriöst?

kände för att det kanske är dax att byta till något mer seriöst. Jag känner för att hela bloggen borde bli mer seriös, inte för att det är lätt att stoppa alla inlägg i olika fack men det måste ju göras. iaf detta är det gamla upplägget och stilen, men nu blir det mer vuxet som gäller. Har dock inte bestämt mig för vilken färg och typ jag vill ha, men det ska nog ordna sig. And now to action! Hope you had a nice day,
ta ta
så söt den var